AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

Les al·lèrgies e intoleràncies alimentàries són cada cop més freqüents i algunes d’elles difícils de diagnosticar. És habitual veure casos de persones amb problemes digestius de llarga durada que no han aconseguit resoldre, tot i haver-se realitzat algunes proves.

Els símptomes més comuns són: dolor abdominal, inflor, estrenyiment, diarrea, flatulències, cansament, pèrdua de pes, etc.

Les intoleràncies que tractem més habitualment a la consulta de nutrició són la celiaquia, la intolerància al gluten no celíaca, intolerància a altres proteïnes del blat, malabsorció de la fructosa i/o sorbitol, intolerància a la lactosa, intolerància als FODMAPs i l’al·lèrgia a les LTPs.

ET PODEM AJUDAR SI…

  • …has estat diagnosticat d’una al·lèrgia o intolerància alimentària i necessites ajuda per adequar la teva alimentació a la nova situació.
  • …tens molèsties, especialment digestives, per les quals encara no has trobat explicació.

Aquesta web fa servir galetes “cookies” per oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per l’acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra política de galetes, cliqui l’enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies
× Com et podem ajudar? Escriu-nos